Načítaní. Čekejte prosím...

Cesta do Los Angeles

Tak jsme konečně vyrazili na dlouho plánovanou cestu do slunné Kalifornie. Tentokrát jsme však necestovali sami, přidali se k nám naše dlouholeté kamarádky Lenka a Jana.

Před odletem do Los Angeles jsme se museli nejprve dopravit do Vídně, odkud jsme měli zakoupené letenky. Odtud jsme letěli do Madridu a poté nás čekal let dlouhý 12 hodin až do cílové destinace – Los Angeles. Abychom se na palubě nenudili, připravil jsem si pro Andreu menší překvapení. Po skoro 9-ti letech vztahu, jsem chtěl Andreu konečně požádat o ruku 😀.

zasnuby-prstynek-alu-diamonds

 

V mém tajném plánu bylo, že prstýnek obdrží přímo na palubě letadla společně s prvním jídlem. Zpočátku jsem se obával, že bude celkem problém tento plán provést. Před prvním jídlem, jsem se tedy odhodlal navštívit letušky s touto prosbou. Velkým překvapením pro mě bylo nadšení celé cabin crew. Hlavní letuška svolala ostatní kolegyně a prstýnek si začali vzájemně zkoušet a bylo na nich vidět nadšení, že budou moci být tohoto plánu součástí. 🙂

Prstýnek jsem tedy nechal na pospas španělské letušce a usadil se zpět na své místo. Musím přiznat, že při této části letu jsem byl velmi nervózní (takové menší vnitřní turbulence), jelikož jsem se bál zda všechno proběhne, tak jak jsem chtěl.

Ve chvíli kdy nakonec jeden ze stewardu dorazil k nám a zeptal se nás na náš výber jídla z menu, tak nervozita ještě stoupla.

Po předání tácu s jídlem steward dodal, že Andrea má v krabičce speciální dárek.

Nejdříve bylo na Andree vidět, že je trochu zmatená a ptala se zda to není omyl, nikoliv mě ale stewarda. Poté se otočila na mě a zeptala, zda je to co si myslí. Moje odpoveď byla, že ano a zda se stane mojí ženou. Odpověď asi nemusím doplňovat, zatím se neodstěhovala a prstýnek nosí. 😀

Zajímává Vás co vše jsme viděli při cestě o Kalifornii? Pokud ano, těšte se na další články věnované konkrétním místům, která jsme navštívili.

Zpět na všechny články

zobrazit hlavní informace detaily detaily Líbí se mi 8

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Příbuzné příspěvky