Načítaní. Čekejte prosím...

Kategorie

Tagy

14 tipů na dárky (nejen) pro cestovatele

1. Trocha adrenalinu

Cestovatelé milují dobrodružství, zkuste jim tedy nadělit nějaký akční dárek tady doma, navíc poukazy můžete koupit jednoduše a ihned online. Zkuste třeba létání ve Skydive aréně, tandemový seskok nebo let balonem. Pro milovníky vody je ideální kurz surfingu v Surfaréně nebo potápění v Aquapalace Praha.

2. Cestování prochází žaludkem

Každý cestovatel vám řekne, že jedna z nejlepších věcí na cestování je bezpochyby jídlo. Prozkoumávání tržišť JV Asie můžete obdarovanému lehce připomenout díky kurzu vaření např. od Chefparade nebo PRAKUL. Vůni Vietnamu můžete opět nasát na SAPA tour s Marcelou Vuong nebo darovat poukaz na Grand restaurant festival či večeři v oblacích.

3. Všechno lítá, co letenku má

Letenky, vstupenky a jízdenky, jsou klasikou, která nezklame, ale pozor vždy je kupujte pouze po domluvě s obdarovaným. Pokud přesně neznáte jeho časové možnosti a plány, mohl by se z vašeho super nápadu rázem stát malý průšvih.

4. Potěšte více lidí najednou

Když cestujete, uvědomíte si, jaké máte štěstí, že jste se narodili zrovna v České republice. Díky organizaci Člověk v tísni můžete pomocí Skutečného dárku pomoci těm, kteří takové štěstí neměli nebo se dostali do těžké životní situace. Darovat můžete cokoliv od kanystrů na vodu přes živá zvířata až po pumpu na čistou vodu. Obdarovaný pak dostane dárkový certifikát a vy si zlepšíte svoji karmu. 😉

5. Nějaké to počteníčko

Knížky nikdy nezklamou ať už v tištěné formě nebo v té praktičtější – elektronické. V knihkupectví sáhněte po Travel Bibli, knížkách Ladislava Zibury nebo po průvodcích od Lonely Planet ty jsou sázkou na jistotu. Pokud chcete něco speciálního, můžete čtenáři například pořídit čtečku knih Kindle.

6. Hlavně nezapomenout na příslušenství

Doplňkové příslušenství pro elektroniku je hodně vděčná kategorie. Tyto drobnosti většinou objednávám na Alliexpres ale vzhledem k tomu, že Vánoce jsou za dveřmi, budete muset lovit v lokálních vodách. At už pořídíte selfie tyč, náhradní baterie (fotak,GoPro), redukce nebo třeba vrtule na drona, tak obdarovaný bude mít určitě radost (tyhle věci se totiž neustále ztrácejí).

NÁŠ TIP: Micro SD karta je sázka na jistotu, za nás ten nejvděčnější dárek pro každého cestovatele. 🙂

7. Vzpomínky na papíře

Fotokniha je krásný dárek, který nikdy nevyjde z módy. Fotky můžete tajně postahovat z FB, jednoduše nahrajete do programu a automaticky se vám vygeneruje krásná vzpomínka, tu od Saal Digital navíc budete mít do 3 dnů doma (odzkoušeno).

8. Made in Czech republic

Zkuste darovat víkendový pobyt v některém skvostu od Amazing places 😉 a spojit ho s prozkoumáváním naší krásné země.

9. Když chcete něco pořádného

Pokud máte v plánu do dárku investovat trochu víc, tak určitě nešlápnete vedle s kvalitním fotoaparátem, kamerou GoPro nebo dronem DJI. Zaručeně zabodujete i s kvalitními kufry např. od American Tourister.

10. Sranda musí být

Darujte triko, které mluví v balíčku s repelentem, suchým šamponem nebo kvalitní pláštěnkou (v Asii využije každý). Pro alkoholiky můžete přidat šroubovací plastové skleničky na víno (díky lidi ale až takoví alkoholici nejsme, takže třetí rok po sobě už nám je dávat nemusíte.:-))

11. Roztomilé zbytečnosti

Sem patří především stírací mapa světa (kterou už má každý doma tak 5x), zkuste tedy alternativu např. v podobě korku nebo globusu. Nejen cestovatelky potěší personalizovaný obal na pas, visačka na kufr nebo obal na kufr s vlastním potiskem.

12. Pro fajnšmekry

Ti co hodně cestují po Evropě, jistě uvítají nafukovací matraci do auta nebo třeba solární dobíječku (normální neberte, kdo to má pořád nabíjet :-D). Oproti tomu cestujícím letadlem určitě udělá radost vstup do některého z letištních salónků. Milovníkům elektroniky, můžete doplnit sbírku 360-ti stupňovou kamerou Ricoh Theta.

13. Pro cestovatelky

My holky máme rády kosmetiku, to je prostý fakt. Takže pokud nás obdarujete nějakým roztomilým cestovním balíčkem nebo kvalitním opalovacím krémem budeme moc rády. O 3 takové cestovní balíčky Uriage, právě teď probíhá soutěž na našem Facebooku. Na co především nedám na cestách dopustit je tonovací krém Hyseac 3-Regul.

14. Dokonalost na míru

Naprosto nádherné ručně malované globusy vám vytvoří v consider the world a originální obrazy podle přání namalují v Saffron Gallery.

Vybraný dárek potom můžete zabalit do tématického balicího papíru s motivem mapy. 

P.S. Ježíšku, ještě nám spousta věcí z tohoto seznamu chybí. 😉


🌲🌲 Vánoční giveaway na našem Facebooku 🌲🌲

foto-giveaway-clanek

GIVEAWAY o 3x cestovní balíček Uriage. Podmínkou je být fanouškem naší stránky na Facebooku a označit do komentáře pod příspěvkem 3 kamarádky, kterým by balíček udělal radost.😊 Soutěžit můžete do 24. 12. 2017. Výherci soutěže budou vybráni prostřednictvím commentpicker.com. Hodně štěstí a hlavně krásné Vánoce.

Vaše Andrea a David 😊

Zpět na všechny články

zobrazit hlavní informace detaily detaily Líbí se mi 5

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Příbuzné příspěvky