Načítaní. Čekejte prosím...

Svatba na Havaji

Tohle bude asi velké překvapení pro spoustu našich známých a kamarádů, kteří to ještě neví. Jak už název napovídá, rozhodli jsme se vzít na druhém konci světa na Hawaii.

Jsme zasnoubení přes rok a celý tento rok jsme poměrně intenzivně řešili, jak to celé spáchat. Když už se zdálo, že je vše dané, tak nás pár okolností donutilo změnit názor. 😉 Rozhodli jsme se tedy, že svatbu spojíme s naší plánovanou cestou na Havajské ostrovy.

Původně jsme se tak rozhodli také proto, že už jsme byli poměrně unavení z řešení všech věcí okolo svatby v ČR. Mysleli jsme, že varianta Hawaii bude daleko jednodušší a levnější řešení… což není tak úplně pravda. 🙂

Hawaii je vlastně jedna z vůbec nejdražších destinací na dovolenou na světě a o svatbě ani nemluvě. Když už se tam ale chystáte a opomenete náklady na cestu, ubytování, auto… tak samotný obřad už je jen malá položka na vašem seznamu. Záleží však určitě na počtu svatebčanů.

Pokud si chcete říct své ANO, na Havaji, můžete využít služeb svatebních agentur (českých/lokálních) nebo si svatbu zařídit sami. My jsme se rozhodli pro druhou možnost a to především proto, že jsme chtěli mít vše pod kontrolou a podle sebe (a bez paradise fee). 🙂

Jelikož organizace svatby je sama o sobě dost náročná i tady doma, tak jsme se rozhodli vám tady sepsat takový seriál o tom, jak zařizování svatby na Havaji probíhá a co vše je potřeba zajistit.

 

Máš-li lásku a letenku v kapse. Máš všechno!

– Wanderlustcouple.cz

 

Další článek o svatbě na Hawaii již brzy!

Sledujte nás nově i na Instagramu

Vaše Andrea a David 😊

Zpět na všechny články

zobrazit hlavní informace detaily detaily Líbí se mi 12

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Příbuzné příspěvky