Načítaní. Čekejte prosím...

Kategorie

Tagy

Malorka – plánovat je potřeba

malorka

Andrea má na starost vždy itinerář naší cesty včetně zajišťování, abychom s sebou měli všechno, co potřebujeme, tzn. itinerář, booking hotelu, trasu k hotelu, vstupenky apod. Je z naší dvojice ta pečlivější a chce mít ve všem pořádek. 

Jaké překvapení, když už jsme byli u GATEu na letišti v Norimberku odkud jsme odlétali na Malorku a Andrea mi oznámila, že desky s tímhle vším zapomněla v autě.

No, takže nejenže jsme vlastně nevěděli, jak se po příletu na Malorku dostaneme k naší hostitelce Cirre (poprvé jsme využili AirBnb) ale hlavně jsme neměli ani adresu a telefonní číslo. Po příletu jsme adresu naštěstí dohledali, takže jsme byt našli relativně snadno. Ale ta vtipnější část následovala druhý den (vlastně to moc vtipné nebylo). Ráno jsme si půjčili auto a díky Cirre, která nám zakreslila do mapy zajímavá místa jsme mohli vyrazit (v bytě byl první den problém s internetem).

Celý den proběhl naprosto skvěle, než jsme cca. v 11 večer zamířili zpět na Palmu a uvědomili si, že máme oba vybité mobily, což by samo o sobě nevadilo, kdybychom zase nezapomněli adresu. Podrobnou mapu Palmy jsme samozřejmě měli ale místo, kde byt, byl už se tam jaksi nevešlo. 😀

Jeli jsme tedy podle paměti, stejnou cestou, kterou jsme jeli ráno autobusem pro auto (ale opačně to dá rozum :-D). Dojeli jsme na sídliště, u kterého jsme věděli, že jsme správně. Problém byl v ulici, nepamatovali jsme si název ani číslo, byla tma, takže ani vizuální nápověda nám nepomohla a vlastně jediný záchytný bod byl fastfood s americkýma hambáčema, který jsme si dávali k půlnoční svačině den předtím (a který jsme samozřejmě taky nemohli najít). Tak jsme tam dvě hodiny, jezdili dokolečka (na orientaci nám nepřidaly ani všudypřítomné jednosměrky), hledali správnou ulici, stačili se pohádat až nás nakonec zachránili dva Turci, kteří právě zavírali stánek s kebabem a měli dobíječku (a internet v mobilu). No, co si budeme povídat stačilo jednou zahnout doprava a byli jsme doma. 🙂

Snad vás podobná příhoda také nepotká!
PS: Jinak je Malorka moc hezká a rozhodně stojí za návštěvu.

Zpět na všechny články

zobrazit hlavní informace detaily detaily Líbí se mi 7

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Příbuzné příspěvky